Monday, July 6, 2015

Rindu.

Hi assalamualaikum. Selamat berpuasa kepada semua muslimin muslimat ya ! Semoga bulan puasa tahun ini lebih bermakna dari tahun lepas !

  Hmm, lagi 16 hari dah nak sambung belajar. Dekat mana ? Alhamdulillah rezeki dapat masuk Universiti Teknologi Petronas. I know its not gonna be easy. Lagi pulak asasi. Adik beradik dengan matrik je. Kena struggle untuk setahun.

  Kawan kawan yang lain, dah sambung belajar. Masing masing dah bawa haluan masing masing. And i started to missing them so much. Seriously. Rindu sangat kawan sekelas, kawan satu dorm, satu prep, satu sekolah. Too much memories to be remembered. Dari darjah 1 sampai darjah 6, dari form 1 sampai form 5. Macam macam pengalaman aku lalui. Macam macam jenis kawan aku jumpa. Sekarang semua dah sambung belajar, semua ada kawan baru, hidup baru, matlamat hidup baru, dan buka buku baru.

  Kadang kadang, bila teringat dekat kawan kawan tu, memang rasa nak menangis. Segala jenis macam benda kitaorang dah been through. Lagi lagi classmates masa form 4 and form 5. We've been friends for 2 years. Segala obstacles dah hadap. Betul betul rindu. Well i dont know kalau diorang rasa benda yg sama. Im just hoping that masing masing berjaya dunia akhirat dan jangan lupa friendship kita yg dah bertahun dekat sekolah. :)

     Betul lah orang cakap, zaman sekolah adalah zaman yang paling takkan dilupakan dan akan terus diingati sampai bila bila.

Bye.
Sincerely,
Batrisyia