Saturday, March 7, 2015

bye my friend

Hello and assalamualaikum. Aaaaa im updating my blog using my phone so its a little bit hard to type. Lets start the story.

Jadi semalam, last minute dapat tahu nabeela last day dekat melaka before dia pergi sambung belajar and pergi umrah. So i made a reaaaallllyyyy last minute punya plan. Pergi corm cafe. So we went there dengan amar, amira azman and amira diana.

Kitaorang makan makan sambil tu bual bual. Then selfie. Yang mesti buat. Hahaha. Banyak jugak gambar yg terhasil semalam. Haha.

So hai nabeela, if u are reading this, take care and sorry aku dok whatsapp kau memanjang sampai kacau tidur kau. Hahahahahaha. Seriously sorry. Aku pun tak tahu kenapa aku dok whatsapp kau je. I know im kinda pelik. Nanti balik cuti sem jangan senyap je. Haha. And janji aku nak lanje dah langsai eh. Tu pun kalau kau ingat aku ada janji nak lanje cool blog. Tapi dah alang pergi corm baik lanje situ je. So, bye. Take care. Dan semoga kau dapat capai cita cita nak jadi accountant dan pergi belajar dekat UK ! Nanti aku datang visit. Kahkah. Ok tak lawak. Bye.

Lots of love,
Batrisyia