Saturday, December 14, 2013

The Big Day.

 Omooo. Comelnya bebudak ni. Kecik-kecik dah pandai bercinta eh. Hmm. Budak budak sekarang. Lolz. Ok.
   Hello ! Assalamualaikum for the Muslims. :) I went to my village 2 days ago with my grandma(belah ayah) and my sister, Nina, anddddd my paklang. Apa kitaorang buat di sana ? Jeng jeng jeng. 4 of us bertolak ke Lubok China, iaitu my village in the evening. It is tiring even it just took 1 hour from my house to le' village. Sampai sana, dah nak masuk maghrib. Tapi masa dah nak pukul 7, semua dekat depan tv. Sibuk nak tengok 'Playboy itu suami aku' katanya. Yelah. Tak ada apa yang menarik terjadi malam tu. Cuma kitaorang pakai inai beramai-ramai. Hahaha. Ingatkan pengantin je pakai inai malam tu. Oh ? Siapakah pengantin itu ??? Biarlah rahsia dulu. Haha. Malam tu semua tidur lambat, except my grandma dengan paklang. Mereka dah selamat ke katil setelah dinner dekat restoran siam. Siam ke ? Biaso je makanannye~ Ni nak kena bangun pepagi Subuh tapi dah pukul 1 pagi tak tidur lagi. Last last tidur jugak dalam pukul 1 tu. Siap siap pasang alarm. Tapi alarm tu tak ada guna pun, sebelum alarm tu bunyi dah bangun dah. Lolol. Bangun je terus bersiap. Hari ni ada orang nak kawin ! *eh ? Asal awal sangat siap ?
   Hal sebenonyeeee................mak den nak kawin ! 13 December 2013 adalah tarikh yang amat bermakna untuk mak aku. Hee. :D Setelah pengantin disiap solek pagi tu, semua gerak ke masjid secara beramai ramai. Seronok sangat ! First time experience ikut orang nikah macam ni. Dalam pukul 10.30, acara pernikahan pun bermula. Dan mama pun dah selamat menjadi isteri kepada Encik Kamarulzaman b. Jantan a.k.a ayah baru. :)
 
   Here I want to share some photos...
My mom ! The pengantin.

Acara batal air sembahyang. Kan kan ?

Raja sehari !

   And these are some photos of me and my cousin and my sister. We enjoyed that day even it is exhausting day.
With Nina, my little sister

That little girl is my cousin, Anisa. She's adorable.

The three of us. Me, Nina and Nurul. Nurul is our closest cousin.

And this is me with Nurul. 
 
And the most precious photo....
The new big family.

Sincerely,
Batrisyia