Friday, November 23, 2012

Run Away From This Reality

Hello, Assalamualaikum korang ! :) Apa khabar semua ? Sihat ? Cuti sekolah nimesti bosan kan. Terutama sekali yang batch97's tu... :P Yelah, freedom seketika dikatakan. Tapi tak ada plan apa apa pun untuk isi freedom yang dimiliki sekarang.

Haih. Macam macam terjadi sekarang ni. Dekat Malaysia, politik tengah bergaduh macam nak perang. Dekat Gaza memang tengah perang. Hemm, I wish I can go there to volunteer fighting with all the Israel people. *jauh panggang dari api. Ehh ?

Nowadays, diri ni rasa tak tenang je semenjak contact balik dengan ex-boyfriend. Rasa macam 'Bodohnya aku ni pergi contact dia' and 'Kenapa aku kenal dia ?'. Well, you know, bila orang tu ada banyak kenangan dengan kita, mestilah kita susah nak lupakan dia. Perempuan kan.

Dan, lagi satu, diri ni rasa macam nak lari dari sini. Nak pergi lari luar negara walaupun untuk beberapa hari. Rasa tak tenang sangat sangat. Setiap hari mesti ada babak termenung, nak menangis...Ya Allah. Kenapa dengan aku ni.

Hopefully ada orang yang boleh bagi advice atau kata semangat dekat aku. Sebab aku rasa macam orang dekat dalam rumah ni asik bash aku. :(

Lol,
Batrisyia