Sunday, October 21, 2012

After PMR -What to do ?

Assalamualaikum all ! Tamat sudah PMR untuk tahun 2012. Freedom. Memang freedom. Tapi ada juga yang tak puas hati. Sibuk ingatkan pasal SPM. Tak apa. Satu peringatan. Thanks senior. :)

Dah habis PMR ni, kalau boleh nak ponteng je sekolah. Datang pun tak ada benda nak buat. Tapi orang kata, dah habis PMR ni lah sepatutnya jangan ponteng sebab manalah tahu tahun depan kita dah tak jumpa kawan kawan kita. Yelah, semua nak pindah kan. Ada yang mohon SBP, SBPI, MRSM, Kolej Vok, Teknik, dan MTD. Semoga permohonan korang diluluskan. :) Aku tak pindah. Cedih. T_T

Kitaorang Form 3, dah habis PMR ni dijaga oleh kaunselor. Apa apa program semua kaunselor yang buat. 1 November nanti ada camping dekat FRIM, Keyell. Yayy ! Excited nak pergi ! Yelah, bukan senang nak dapat peluang pergi camping dengan semua budak Form 3. tu pun 40 ++ orang je pergi termasuk aku. Hee. Semoga kitaorang selamat sampai dekat sana nanti dan tak ada apa apa perkara buruk yang berlaku. Amin.

Sebagai intihanya, ehh ? Ni bukan karangan BM. -_- Have a nice day everyone ! And to batch 97, hargailah masa yang korang ada sekarang. Spend time dengan kawan dan family secukupnya sebab time ni je lah kita ada banyak leisure time. :)

"If we have no peace, it is because we have forgotten that we belong to each other" -Mother Teresa
Lots of love,
Batrisyia