Saturday, September 29, 2012

Our Day

Hello and Assalamualaikum ! For a long time...finally, I'm back ! Cehh. Hehe. Kejap je kan, dah nak hujung tahun. Tak lama lagi dah masuk tahun 2013. Masa berjalan dengan cepat. Salah satu petanda nak kiamat. Astaghfirullah.

Okay, in this post, saya nak cerita tentang......jeng jeng jeng. Our day with our teachers and principle. Kitaorang ada jamuan. Form 3 sahaja. Pengetua tetiba plan nak buat and sekali gus, of course ada ceramah motivasi untuk kitaorang yang dah nak PMR ni. It was a great day. Penceramah hari tu pun sporting gila and sepanjang ceramah tu kitaorang banyak gelak je.

Before that, kitaorang makan makan dulu. Semua macam anak raja. Duduk je tunggu makanan sampai. Ehh. :P Cikgu cikgu semua kna serve kan kitaorang makanan. Well, kami tahu kami anak manja. Haha. *sila muntah. Here's some picture masa jamuan tu yang salah seorang cikgu upload dekat Facebook & saya download. Credit to Cikgu Ghazali if i've not mistaken.

Yang kena suap dengan Ustaz tu saya lah tu. Dapat tempoyak free. -_- Actually, ramai cikgu suap anak murid masing masing makan. Tapi tak sempat nak amik gambar. Maybe. 

Last sekali, masa ceramah tu, kitaorang tengok video. Ehem. Video tentang seorang ayah yang bisu sayang sangat anak dia tapi anak dia tak hargai kasih sayang yang ayah dia bagi. Confirm lah semua menangis kan. Lepas tu, rupanya tu video insurans. Lol. 

"Biar kita berangan sampai ke langit kerana angan-angan itu tak mustahil boleh jadi kenyataan jika kita berusaha untuk capai angan-angan itu"
Lots of love,
Batrisyia