Sunday, August 19, 2012

Selamat Hari Raya !

Assalamualaikum to all muslims ! 

Firstly, saya Batrisyia binti Rizwadi Irwan ingin mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri ! Saya ingin memohon maaf jika ada buat salah kepada awak semua. Semua manusia tak lari dari membuat kesilapan kan.

Setelah sebulan kita berpuasa, akhirnya tibalah Hari Raya pada hari ini. Well, actually sedih sebab bulan Ramadhan dah lepas. Mesti ramai yang terasa puasa kali ni kejap gila. Raya tahun ni pun macam...hemm. Tapi alhamdulillah. Anak anak nenek aku semua balik. So, rumah ramai lah sikit orangnya. Tak lah terasa sunyi sangat.To all my family, relatives, Twitterians, and Facebookers, sorry kalau ada TERsombong atau terkasar bahasa, janji yang tak ditepati, tak respect korang. 

Hemm, tak tahu nak kata apa dah. Me, just wishing that all of you have a nice day and have a better Hari Raya than last year. 

"Learn from our mistakes and don't do it again"
Lots of love,
Batrisyia 



No comments:

Post a Comment