Saturday, June 23, 2012

Trial Pmr - Coming Soon. Very Soon.


Assalamualaikum to the Muslims and Hello to others. How are you ? How's your day ? I'm very very very sure mesti banyak homework kaaaannnnnn. Well, kita geng. Budak sekolah. Biasalah kan. Tup tap tup tap tup tap, kejap je dah nak puasa dan trial PMR pun dah dekat GILA. Guaa tak percaya........ Akak yang dah berpengalaman exam PMR ni kata yang trial lagi susah daripada exam sebenar. Aku rasa macammmmmmmm *spechless

Dah tahu trial dah dekat, masih lagi tak berhenti tweeting dan facebooking dan tumblr-ing. Biasalah tu. Kalau dah satu hari rasa macam boring gila nak buat kerja sekolah, mestilah nak online. Lepas tu bila dah online, lupa diri. Normal. Lol. Sekarang dekat sekolah sibuk nak habiskan kokurikulum punya aktiviti sebelum puasa. So, setiap minggu ada program. K. -_____-

Seriously, tak sabar gila nak puasa. Tahun ni pula pertama kali dalam hidup birthday masa tengah puasa. Tak sambut pun tak apa. Asalkan hari tu orang ingat birthday kita dan dapat puasa. Itu dah memadai. Korang pula macam mana ? Dah ready nak puasa ? Mesti ready punya kan. So, for express, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan. Puasa penuh penuh tau. :P

Beberapa hari sebelum Raya gua punya trial dah mula. Korang, wish me luck. Doakan saya dan kawan - kawan dapat jawab exam dengan yakin dan tenang. Saya sentiasa doakan awak yang sama sama trial nanti ! InsyaAllah. Assalamualaikum. (:

"Berusaha itu adalah satu perkataan untuk berjaya"
Sincerely,
Batrisyia Riz