Tuesday, May 15, 2012

Heart Broken


Assalamualaikum and Hello boys and girls. Today, I had a bit of bad day, but more on a good day. Haha. What am I saying. xD English berterabur. Jarang cakap English, macam ni lah kan. Oh my English.

Dekat sekolah hari ni, saya jadi tak berapa nak betul sangat. Idk why. My hand writing becomes worst and I cannot write  properly. Sedih gila kan. :P Actually, yesterday, I just broke up with my silly boyfriend. Sorry for saying that word to you. You deserved it. You lied to me and it hurts. Luckily, I'm not in love with you deeply. So, saya sangat bangga sebab semalam saya tak menangis lansung pasal awak. Hahaha (evil laugh) :P Bila saya dah tinggalkan awak, baru tahu nak begging kata awak tak pernah tipu dekat saya, tak ada girlfriend lain and awak sayang saya. Even though I still love you, it doesn't mean I want you in my life again. Sorry. You're such a jerk, liar, and silly boyfriend I've ever had. 

Walaupun kita jauh, tak semestinya awak boleh reka cerita sesuka hati awak pasal saya dekat orang lain. Saya ada juga perasaan macam awak. I'm not your pet yang awak nak bila awak bosan je. Alhamdulillah saya tak menyesal tinggalkan awak. Semoga awak bahagia dengan girlfriend awak tu. 

"Tonight, i'm letting you go" -Demi Lovato
Sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment