Sunday, March 25, 2012

Meet You Again.

Assalamualaikum. Hai korang. Dah lama rasanya tak update blog ni. Cehh, macam ada yang menunggu kite update pulak. --' Ehem, saya, Batrisyia bt Rizwadi Irwan ingin memohon maaf kepada korang korang yang dah jarang ditegur. Tak kisah laa kawan dekat Facebook ke, Twitter ke, Schoolmates ke. Minta maaf sangat. Tak ada niat nak bersombong dengan korang.

2 minggu lepas, saya baru je lepas menjalani ujian bulanan yang pertama. Alhamdulillah semuanya boleh dijawab. Keputusan pun okay walaupun ada 1 D iaitu Kemahiran Hidup. Haha. Percaya tak? Selalunya kan kalau exam Kemahiran Hidup mesti lah 10 atau beberapa soalan terakhir tu soalan pilihan yang kita ambil. So, masa exam kh tu, tak perasan pulak 10 soalan perdagangan dekat muka surat belakang sekali. Banyak wooo markah hilang. Tah macam mana boleh tak perasan. Bosan sangat kot masa tu. Tak ada mood nak jawab exam. Pun boleh. haha. 

Minggu depan pula, hari Sabtu, ada pertandingan kawad kaki dekat MITC, Melaka. Bedebau kot. Harap dapat pulang dengan kejayaan. Amin. Doakan tau! :D

"Coz tonight i'm feeling like an astronaut, sending SOS from this tiny box" -Simple Plan
sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment