Wednesday, February 22, 2012

Tinggalkan Dunia?

Assalamualaikum. :) harap sempat lagi nak ucap Salam Maulidur Rasul. :) Sekian lama saya tak meng-update akhirnya dapat juga update dan idea pun keluar jeee kan. Tahu kan tahun ni saya nak PMR? Ya, walaupun exam ni bukan penentu masa depan seperti SPM, tapi bagi saya sangat penting. Target 8A tu mesti!  Macam mana nak apat target tu? Any tips? Sila kemukakan tips anda. Jasa anda amat dihargai. Haha. K. 

Eh, rindulah dekat semua kawan kawan. Tak kisah laa kawan dalam dunia nyata atau alam maya. Semua kawan. and, the truth is, saya dah tak datang sekolah 3 hari. Haha. Ni pertama kali dalam sejarah hidup tak datang sekolah lama acani. Bukan ponteng, tapi dapat MC (mati cepat. k gurau) Tak berapa nak sihat lately ni. 

Harap kawan kawan tak lupa den. Dah lama kot tak bertegur dengan kawan kawan lama, kawan dekat facebook, twitter. Tapi twitter, jarang mention orang. Tunggu orang mention baru balas. den memang tak pandai buat kawan. tu yang ramai kata den sombong kan.  Tak apa. Faham. 

Semenjak dua menjak tiga menjak bermenjak menjak ni kan, terasa takut bila hari Jumaat tapi suka hari Jumaat. Haha. Takut hari Jumaat sebab, kiamat terjadi hari Jumaat, kan kan? Yang sukanya sebab balik dari sekolah awal. Hemm, ajal maut siapa tahu kan. Semua Tuhan yang tentukan. Tuhan tahu bila dia akan minta malaikat maut ambil nyawa kita. Tapi kita tak tahu. 

So, saya harap korang banyak banyak kan lah ibadah. Sebab ibadah kita tu semua nanti penentu masa depan kita pada hari Kiamat nanti. 

" 'Cause tonight i'm feeling like an astronaut, sending SOS from this tiny box " -Simple Plan
sincerely, 
BatrisyiaRiz 

No comments:

Post a Comment