Tuesday, December 27, 2011

Tired

Hello, Assalamualaikum. Long time no see. I'm on my holiday with my family and i feel this year is the best holiday i ever had! Firstly, i went to Kuala Lumpur, secondly, Penang and thirdly, Port Dickson.

Kuala Lumpur
Dekat KL, aku cuma duduk rumah parents aku and jaga adik-adik yang jarang jumpa. Kesian kan? hewhew. Tapi tak terlalu bosan sebab jaga adik sangat menyeronokkan dan ada sepupu yang selalu datang rumah. Adalah sesi bermain, mandikan, tolong masak, jaga kucing and so on. :p Duduk sana dalam lima hari macam tu dan hanya satu malam aku keluar dengan family pergi beli baju. ngehngeh. 

Penang
Aku pergi penang sebab ada wedding. Duduk sana 1 malam je. So, dengan 2 hari di sana, kitaorang berjalan sampai pukul 3 pagi baru balik. Syok kan? haha. Bila moment nak pergi Penang pula, dekat pulau sangat lah ramai orang sebab kebanyakannya nak celebrate Christmas. 

Port Dickson
Dua malam dekat sana. Sampai P.dickson pukul 4 pagi dan aku dah cukup tidur dalam kereta. So, i decided i don't want to sleep until the moment i felt sleepy. i continued my slept at 9 am and woke up at 12 noon. muehehe. in the evening, we went to the beach and having fun playing sand.

Semalam pula, pergi beli baju sekolah and saya sangat penat. Hari ni duduk rumah jea. Esok keluar lagi. Lusa pun keluar pergi rumah kawan sebab nak siapkan homework. :3

"Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself." -George Bernard Shaw
sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment