Thursday, December 29, 2011

Now what?


Huh, finally i'm done editing my blog. So how? Better? Simple? Em, pakai blogskin je. Thanks to the creator. Aku tak banyak ubah dari asal pun, especially header. --'' Aku nak tukar header tu, tapi aku tak pandai pula lahh nak edit cantik-cantik. 

Oh lupa, Assalamualaikum and hey guys! Hari ni aku kembali duduk di rumah seperti biasa dan menyiapkan segala homework yang macam gunung tu. Minggu depan sekolah? Aku jamin ramai tak ready lagi, tapi yang ready-nya nak jumpa kawan lah kan kan? :p 

Facebook tu pun tak lama lagi aku deactive lah kot. Mesti bosan kan. Yelah, buka twitter je yang tak berapa nak ramai kawan tu. :p Nowadays, semua masih lagi sibuk pakai facebook. Tengok lah tak lama lagi semua pergi ke Twitter. muehehe. 

"The person who gets the farthest is generally the one who is willing to do and dare. The sure-thing boat never gets far from shore" -Dale Carnegie
sincerely, 
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment