Tuesday, December 13, 2011

Letters To Juliet -

Assalamualaikum. Okay, actually aku dah lama tengok cerita Letters To Juliet. Dalam beberapa minggu yang lepas and tonight ada ulangannya lagi. I really really love that story. Sangat romantik. Aku bukannya orang yang romantik gitu, tapi kalau dah suka kan. 

Bila tengok cerita tu, rasa macam nak je pergi dekat rumah Juliet. Mesti best kan. Then, Paris. Nowadays, memang ramai yang nak pergi Paris. Tapi setakat ni, aku baru pergi Jepun je lah. But, Jepun pun best apaa. Sana sangat lah bebas. Kalau dekat sini, aku susah nak keluar rumah, dekat sana, aku keluar malam pun boleh. Dekat Malaysia, panggung wayang mesti selalu je penuhkan. Tapi dekat sana, bukan jarang, lansung tak ada orang tengok movie. Pernah sekali aku tengok movie dekat sana, aku pergi lima orang, kitaorang berlima je dalam tu. Pun boleh. 

"If a hug represented how much I loved you, I would hold you in my arms forever." -Mandy Hampton
sincerely,
Batrisyia Riz

No comments:

Post a Comment