Monday, December 5, 2011

Just Be Who You Are -

No one is perfect but trying to be perfect. Many people prefer to be a faker because they are jealous with the beautiful girl and handsome boy that popular. Why I talk about popular? erghh..

Dah, penat speaking. Haha. Aku ni bajet je speaking. -..- Yeah, sekarang aku tengok dah makin bertambah fakers fakers ni. Hooo, terer betul kauorang kan. Jadi fakers, lepas tu mengaku yang dalam gambar tu kauorang pulak tu. Dahsyat dahsyat...I'm complaining about fakers not because I have fakers. I just want to let fakers know what people feel.

Ada ke faedah kauorang jadi fakers? Korang dapat dosa jee sebab tipu orang. Yang jadi mangsa pun dapat dosa sebab selalu marah marah and maki maki fakers. lol. ape pun tak boleh. Jadi je lah diri kauorang. Tuhan jadikan semua hamba-Nya handsome-handsome dan cantik-cantik. Kalau dia memang telah dilahirkan cacat, mungkin ada hikmah di sebaliknya. Betul tak?  Conclusion, just be who you are.

Dahsyat betul aku, tah pesal malam ni nak ceramah pula. -,-
'My haters are my motivators' -Unknown  
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment