Friday, December 16, 2011

I know and i'm sorry -

Banyak perkara yang berlaku hari ni yang membuatkan aku agak dilanda kesedihan. Somethings happened and it makes me cry and it hurts a lot. Suka hati kauorang lah nak kata aku gedik sebab suka bajet-bajet macam anak orang barat sebab asik speaking English je. My life and i know what is the best for me. 

Nowadays, i feel some of my friends trying to stand off from me. I don't know if this feel real or not.  Because people that always talk, chatting, mentioning with me, they seem like trying to avoid them self from me. I'm sorry if i did wrong with all of you. 

I need a friend in my life besides my family. Okay, maybe you annoying with me because i keep speaking English. Aku guna Bahasa Melayu sekarang.

Aku rasa mungkin sebab perangai aku yang bagi kauorang terlalu gedik dan terlalu peramah membuatkan kauorang jauhkan diri dari aku. Tak apa. Mungkin aku ditakdirkan untuk bersendirian dan meneruskan hidup aku dengan cara aku sendiri. Tapi, apa-apa pun, aku minta maaf kepada sesiapa yang rasa aku pernah buat salah dengan dia. Tolong terus terang dengan aku kalau memang aku ada buat salah. Aku tak kisah. Aku lagi suka orang yang berterus-terang sebab orang yang jujur tu lah motivator aku. Lagipun, setiap manusia akan membuat kesilapan dalam hidup dia. Thanks kepada yang memaafkan dan jujur dengan aku. 
Assalamualaikum. :)

"To succeed you must first improve, to improve you must first practice, to practice you must first learn, and to learn you must first fail."  -Wesly Woo  
sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment