Wednesday, November 9, 2011

Stuck in Happy Moment


Hey! Assalamualaikum. :D Aku baru start sekolah hari ni. Sekolah aku cuti Isnin Selasa. Sekolah korang hado? haha. Yang sama-sama cuti dua hari tu, hi-5! Kita geng! Mwhaha. Aku tak tau kenapa sekolah aku cuti sampai dua hari. Tak memasal je semalam kawan facebook aku semua kata aku ponteng. Haish, aku tak perah ponteng okay :p 

So, hari ni, hari Rabu, aku sekolah. Bawa camera sebab kawan lama nak datang sekolah. Sementara tunggu dia datang sekolah amik lah gambar budak kelas aku kan. Budak kelas aku pulak memang gila lensa. Memang tak aa~ Semua sibuk amik gambar. Lepas rehat, bateri kong. Hamek kau. Haha. Tapi tak syok juaa lah kan. Tak ramai yang datang. Ada yang sibuk dengan hoki, ada yang memang tak datang. 12 orang jea datang hari ni daripada 20 orang. Memang rajin betul budak kelas aku datang sekolah. mwihihi. Aku tak dapat nak share gambar dekat dalam ni. Boleh share 1 jea. Nak tengok gambar yang lain buka lah facebook aku yaw. :)
Sayang kau Zirah! <3
A friend should be one in whose understanding and virtue we can equally confide, and whose opinion we can value at once for its justness and its sincerity. -Robert Hall

No comments:

Post a Comment