Monday, November 14, 2011

Sekolah Aku Ada Panggung Wayang?

Jyeeaah, hari ni sekolah aku senyap tanpa form 5. mwahaha. Selamat menjawab! Hari ni kemain aku bawak game sebab nak main game tu dalam kelas. Last-2, pagi-pagi lagi dah ada pengumuman suruh pergi dewan makan asrama. Untuk form 1 & form 2 jea. Ingatkan ada ceramah ke apa. Rupanya pasal nak bentangkan portal sekolah. Bak kata adik aku,
'Sebenarnya cikgu tak tau pun nak buat apa. Apa yang cikgu tau, diorang dah bawak budak-2 lari dari budak exam.'
Haha. Bijak adik aku. xD Aku sendiri tak terfikir kot. Yang aku tau, naik kematu aku duduk dekat surau asrama tu. Nasib baik besar. Kalau kecik, mau tak nye aku berpanas dalam tu. --'' Dah habis terangkan blog panitia, cikgu bukak movie. Cerita apa nak tau? Al-Hijab woo~ Cerita hantu jugak nak dibukak. --'' Aku ingatkan tak de lah takut nau cerita tu. Rupanya~ haish...Sesiapa yang ada dekat aku nasib lah, semua aku peluk. Tapi tak de lah jerit macam orang gila. Haha.
Dah habis tengok movie tu, buat hal masing-2. Lagi berapa minit je kot nak balik. Tak kan nak bukak movie lain pulak kan. Siapa yang nak pergi solat tu, diorang pergi surau sekolah. Yang kitorang-2 dekat dalam surau asrama ni, dah tak tau nak buat apa, amik gambar. Pose sana, pose sini. Ada yang pose maut lagi! HAHA. Yang lelaki semua kene baring. Perempuan dilarang sama sekali. :p Tapi ada juaa yang baring. Yelah, penatkan. Tu pun, ingatkan hari ni jea kene duduk surau asrama. Rupanya sampai hari Khamis. Jumaat ada program lain. --'' btw, esok dapat sorang RM100! Sukasuka! :p Kbye.
p/s: sekarang semua gila Greyson Chance. Okay, aku mengaku aku pun minat dia. Tapi tak de lah lepas tengok AIM tu. Sebelum AIM tu lagu dia selalu keluar dekat radio orang tak kecoh pun. Lepas AIM baru kecoh. Pelikpelik --''
sincerely,
Batrisyia Riz

No comments:

Post a Comment