Wednesday, November 16, 2011

Teringin.

                                    


Heyyo peeps. :) Huh, aku bosan tahap cipan dah. Dekat sekolah bosan, rumah bosan, apa lagi? Nak tidur petang tak boleh pula kan. pfft~ -,-

Dekat sekolah tadi aku baca majalah Galaxie kawan aku punya. Ada lah dalam majalah tu dia iklankan pasal Twilight Breaking Down Part 1. Nak sangat tengok! Tapi tah bila aku boleh keluar rumah kan. Nak pergi jalan-2 dengan kawan memang susah. Nak tengok dengan family? Tak de harapan lansung. -,- Aku tengok poster cerita ni macam best. Bukan macam lagi dah. Memang best pun!

Yang Twilight Breaking Down ni ada part 1 part 2 pulak kan. Part 2 tah bila dia keluar. Part 1 keluar 24 November ni tak silap aku. Hrapa dapat tengok. #walaupun aku tau cerita ni mesti bawah 18 tak boleh tengok. haha. 
Nasib kau lah heh dapat ke tak tengok. Kalau dapat alhamdulillah, kalau tak dapat kau berkurung dekat rumah je lah. -,-
It is inaccurate to say that I hate everything. I am strongly in favor of common sense, common honesty, and common decency. This makes me forever ineligible for public office. -H.L.Mencken
sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment