Friday, November 18, 2011

Today

Hey guys, hari ni tak seperti yang aku jangkakan-balik lambat. Rupanya kemain awal lagi aku balik. 11 lebih dah balik. Tapi sampai rumah tetap pukul 1. --'' Dah balik, aku tak terus bukak pc ke apa. Aku masuk bilik, solat, makan, duduk kejap, tidur. Aku tidur pun pasal hujan. :p 6 lebih ikut nenek aku keluar lepas tu online. Tapi kejap je.

Malam, dah solat isyak, terus turun and macam biasa, aku akan stalk blog akak angkat aku. hihi. Then baca segala entri dia. Ada 1 entri dia cerita pasal dia ada baca blog orang ni and sory dia sedih sangat. #Please click here if you want to read the story . Aku tak sedar pun aku menangis bila baca bende tu. Harap pasangan dia aman di sana. Amin :')

Yelah, setiap manusia mesti ada dugaan masing-masing. Tuhan nak tengok hamba dia kuat atau tidak. Tak ada pun manusia yang tak hadapi dugaan. Aku sendiri pernah. Kadang-kadang dengan dugaan yang kita terima, kita insaf. Itu yang selalu terjadi.
"Take into account that great love and great achievements involve great risk."
sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment