Saturday, November 12, 2011

Good Luck SPM candidates

atoto. Siapa yang comel sangat posing depan blackboard tu? haha. Taylor Swift. Cantik kan dia? mwihihi. Hah! Serious aku bosan. Nak merepek-repek macam orang lain aku tak pandai. Nak buat lawok pun lagi lah tak pandai. --'' ape pun tak boleh kau bat.

Oh ya, 14/11- Good luck to all SPM candidate SMKIS. Do the best! SMKIS boleh! *kemain lagi bagi semangat. mwihihi. Semalam semua form 5 sibuk cari cikgu nak minta maaf. Bisalah, nak dapat berkat kan. Hopefully diorang boleh jawab. And tak lupa jugak dekat Kak Syasya, Kak Najihah ♥ Always pray for all of your successes. 

Hari ni serious aku tak tau nak buat apa. Tak pernah rasa sebosan macam ni. Nak hadap Facebook, tak de apa yang tarik perhatian aku. Nak buat kerja sekolah yang cikgu bagi KHAS UNTUK FORM 2, aku tak suka buat homework siang. haish~ --'' Ha, daripada aku merepek tak tentu pasal ni, better aku the end entri ni. haha. kbye.
sincerely,
Batrisyia Riz

No comments:

Post a Comment