Wednesday, November 30, 2011

Do You? -

Hey and Assalamualaikum. Long time no see. Okay, today I just stay at home and blogging, and twittering, and facebooking, and gaming. Seriously, that's is my routine everyday if i don't go anywhere. Kau hado? :p

Semalam kan, aku pergi Dataran Pahlawan. On the way nak pergi sana, aku kesejukan tahap cipan dalam kereta. Terus aku batuk & selsema. Hamik kau. Aku pergi kedai FOS. Kedai yang memang aku suka pergi. Yosshhh. Promotion itu ini, beli lah t-shirt, baju jalan, dengan present untuk kawan. Next place? US Pizza. perut masing-masing dah berbunyi (kecuali aku).  Bungkus jee. Dah pukul 10, semua kedai dah nak tutup. 

Kitorang makan dekat MBMB. Sambil tu tengok lah tv yang kemain besau dekat situ. Cerita apa, aku pun tak tau. Done makan, pergi taman mainan dekat situ. Hihi. Malam-malam pun boleh jadi main dekat taman mainan tu. Betul-betul macam budak. Main buai, main jongkang-jongket dan segala bagai yang ada dekat situ lah. Aku dah la pakai baju kurung. haha. aptb. 
Okay bye
A creative man is motivated by desire to achieve, not by the desire to beat others. -Ayn Rand

sincerely,
Batrisyia Riz 

No comments:

Post a Comment