Tuesday, October 11, 2011

Tolong! -,-

oh. Hey korang! *macam ramai sangat pula yang baca blog aku ni kan. Yeah. Aku berjaya meng-update blog aku lagi sekali! hahahahahaha! *evil laugh Terasa stress ouh sekarang. Mengalahkan orang yang nak SPM tau. ehem, PMR semua dah habis kan? So, aku tak nak cakap pasal PMR. Sebab tahun depan aku PMR -,-

Sekarang macam-macam dugaan aku dekat sekolah. Kawan aku dok kata kawan yang ni cakap belakang lah , kutuk-kutuk aku lah, and so on. *err, tak de lah aku jea yang kene. Suka hati lah korang nak kata apa. Aku ade hidup aku sendiri. Korang tak tentukan hidup aku pun. Aku tau lah aku tak secantik and sekurus korang kan. :p Tak apa, aku sentiasa maafkan kesalahan korang. :)
Oh hai! Sebenarnya kan, aku terasa nak ubah jea blog aku ni. Nak tukar tu, nak tukar ni. Tapi MASALAHNYA, kenapalah aku tak sepandai orang lain yang pandai canik kan blog diorang? -,-'' Aku yang mencipta blog aku sendiri pun aku rasa macam, 
"eee! Bosannya blog aku ni! pfft~ "
Ada sesiapa yang nak share dengan aku link-link tuto yang best-best tak? err, maksud aku yang boleh membantu aku ubah macam-macam dekat blog aku ni. Yelah, aku tak nak lah kan asik minta tolong orang jea. Malu juaa. -..-''
huh, tu jea lah ape yang aku tengah pikir sekarang, *exam kau tak nak fikir!  haha. kbye

*terasa aku kekecohan hari ni T.T

No comments:

Post a Comment