Tuesday, October 25, 2011

Thank you Mr.Hy. :D

Heyyo. Amacam? cantik kan blog aku! haha. *perasan. Semalam mase edit tu punya lah bengang kan macam-macam hilang. And-and, ade sukarelawan tau tau. haha. *godik betul -,- Teruja sangat aku tengok blog aku macam ni. Haha. Semalam first time aku update blog berkali-kali dalam satu hari. Kalau tak, kemain lambat nak update. err, pulak ade orang kisah kan? btw, Thanks Mr.Hy ^^

Huh. Tak de mood lagi sebenarnya ni. Kalau aku happy-happy dengan orang tu pun, fake kot. Aku tak tau lah kenapa dari dulu sampai sekarang aku rasa aku bukan diri aku dan aku tak de pendirian. Dan aku rasa sebab tu lah aku tak de bestfriend perempuan sampai sekarang. Siapa-siapa yang kawan dengan aku tu pun, aku rasa macam semua talam dua muka. Cuma beberapa orang je yang aku rasa betul-betul kawan dengan aku. 
Kalau boleh nak berkurung je dalam bilik aku tu tanpa berkomunikasi dengan sesiapa lansung -,-
 Thank you to people who really want to be my friend <3 I appreciate it and I won't forget you. Maaf lah kegedikan terserlah. Boleh dikatakan aku stress tahap ghaban ni. Tapi simpan je lah. Aku nak bagi tau orang buat apa? Ada ke yang nak amik tau? Urgh~ Stuck in the moment.
                                                                                                                        sincerely,
Batrisyia Riz


No comments:

Post a Comment