Friday, August 12, 2011

Examination -,-

Assalamualaikum. :) Hey readers. Puasa korang macam mana? Buat mase ni penuh takk? Pergi terawih? Hehe. Dahdah. Banyak pulak aku tanye. --'

Dalam bulan puase ni, aku ade UJIAN BULANAN KE 3. Start exam 3 hari lepas trial PMR. Then, mase first day aku exam, terus aku demam. -,-' Aku tak tau lee ape punca aku demam. Takut nak exam kot. :p Hari ni, second day aku exam pun tah hape je aku jawab. Yelah, dah tau demam, pegi datang sekolah buat apa. pfft~~ Mase exam, sebotol minyak cap kapak ade di depan aku. Tapi aku tak sentuh lansung pun. hihihihi...x) 

Cikgu Geografi aku, haishh~~ Suka benau tanda kertas Geografi cepat. Tengah aku perah otak buat karangan English, tiba-tiba ade 1 kertas dia letak atas meja aku......kertasnye ialah kertas.........GEOGRAFI(macam cerita misteri pulak) Tangan aku teragak-agak nak pusingkan kertas tu untuk tengok markah. Sebab aku dah jangka sesuatu yang membuatkan aku tension. Bila aku dah pusingkan kertas tu, memang betul ape yang aku jangka terjadi. Markah aku menurun. --' Mane tak nyee....mase jawab kertas Geografi semalam aku punya kepale tak berfungsi dengan baik di sebabkan pening. hish~ 

Harap-harap exam Math, Science, KH dengan Sejarah aku dapat jawab dengan sebaik-baiknya minggu depan.....Amin...


5 comments:

  1. huhu . cikgu pom len akli jgan laa bagi exam paper mase org tgah jawab xam..tak patut2..

    pape pom all de besssss ! :)

    ReplyDelete
  2. akak plak,slalunye kalau exam mesti period.xtaula ape kesinambungannye.hi3

    xpe2,result turun kali nih next time bley try harder k. ^_*

    ReplyDelete
  3. kak aleen: okayy. thank you. :)
    kak syasya: thank you kakak. :)

    ReplyDelete