Friday, August 5, 2011

Apa nak jadi?

Assalamualaikum readers! :) Aku bosan malam ni. So, aku nak update blog aku yang memang sah-sah akujarang update. 

Dah lama aku tinggalkan dunia facebook aku tu. Jarang gila kudd bukak. Bukak cuma nak balas mesej, tukar DP, tu je lah kudd. Aku selalu lah jugak bukak Twitter. Tapi tu pun tak de bende. Bukannye ramai sgt orang yang aku kenal dalam tuu. Orang yang aku kenal pun tak selalu betegur dengan aku sebab jarang bukak jugak . 
Exam. Ni yang paling aku..........pikir sendiri lahh. --' 11/8 tarikh aku menjalani ujian bulanan. Weyh! Dah dekat laa....boleh lagi aku bukak blog kesayangan aku ni. 
Sekarang dah puasa kan? Aku paling suka pergi bazar ramadhan. :D Tapi tahun ni punya macam tak de bende jehh. Tapi nak pegi jugakk. :p Puasa tahun ni pun tak terasa puasa. Yelah, balik sekolah dah lambat gilaa. (lambat pun boleh gila tau) Lepas tu dah sampai sekolah nampak katil je laa. Malam pergi tarawih. Haa, korang pergi tarawih takk? :p
Aku dah memang tak tau nak karang ayat ape lagii. Aku tau mate korang dah sayu bace entri aku + mulut dah tenganga besau sebab menguap. hihi. Bosan. :p Pape pun,
Selamat Menjalani Ibadat Puasa. :)

2 comments: