Thursday, June 2, 2011

Cake Chocolate Moist! baked by Us!

Hey! Happy Holidays! (tak terlambat kan?) Hari ni tah ape angin aku dengan adik aku nak buat cake. CAKE CHOCOLATE MOIST! Bersepah dapur kitorang keje kan. XD Nak share some photos dekat korang.
Yummy kan?
Mase ni kitorang baru start nak buat. ala~ pakai tepung segera jea. haha :p Asalkan dapat buat. Selalunya orang buat cake mesti ade 'toping' kan? Orang cakap 'toping' kalau buat sendiri lagi sedap. Tapi kitorang? guna tepung segera jugak...:p
masa ni tengah buat toping
Yang kuning tu bukan telur kuning okay. Tapi butter yang dah di cairkan. :)

Dah buat 'toping', kitorang tunggu lah cake yang tengah kukus tuh. Tunggu punya tunggu, dah siap!
.
Okat tak? 'Toping' yang lebih tu aku makan. hahahaha. sedap hingga menjilat siku! XD Dah siap ape lagi, makan lah kan. Baru tambah 3 kali je dah kenyang ouh! 3 kali JE??? haha. jangan salah faham. Aku potong cake tu kecik-kecik. Tu yang smpai btambah 3 kali. Ada faham? :p




4 comments:

  1. eh,,,same la :)))

    suka makan lebihan toping tu :) suweeeet gitu .

    hahaha >.<

    rindu nak buat kek :(

    ReplyDelete
  2. heeee~ tu pun jarang buat. buat pun pasal segera punya. haha. + mnggemukkan lagi my self. --'

    ReplyDelete
  3. cuti ni asyik makan je.

    bertambah gemuk -.-
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. betul! tiba-tiba jeh makan banyak sangat. tapi berat same jea~ pelik -,-

    ReplyDelete