Thursday, May 5, 2011

Pengawas Amik Name --'

Hai korang. How's your day today? haha. sejak bila aku jadi peramah pulak nih...--' Aku dah ade cikgu science baru. :DD well, cikgu yang dulu dalam hospital. Korang nak tau tak? exam dah nak dekat wooo~ tu pun nak kecoh. Haish~ dah, straight to the point.
Dalam beberape hari ni kan, aku rajin sangat bawak bekal tau. haha. tapi makan dalam kelas. XD dah dua minggu kudd tak silap, asik kene marah dengan pengawas sebab makan dalam kelas. mule-mule tak heran pun sebab pengawas yang marah tu baik sangat. :p tibe-tibe hari ni dia masuk kelas, dia suruh tulis name. aku dah takut. aku sendiri ta tau ape yang nak di takutkan. tulis name je kudd. lepas tu terus aku dah tak makan lagi dah. 
Menyesal gila makan dalam kelas. esok aku tak nak bawak bekal lagi dah. gila punye menyesal. fuhh~~~

No comments:

Post a Comment