Sunday, May 15, 2011

Mid-Year Examination

Hey. Semalam dekat sekolah ada pengumuman celebrate Hari Guru minggu depan, Isnin. Suke-suke! Aku dengan kawan aku yang lain dah pakat nak bawak macam-macam. Well, kate hari guru kan? Cikgu semua pun tak heran pasal peraturan sekolah time tu kudd. :p 
Waktu rehat semalam, Ketua Tingkatan aku buat break dance + jump dance and so on, dengan budak ni. Dapat buat video, aku suruh kawan masukkan dalam You Tube. Kononnya nak suruh orang lain tengok. ade ke yang nak tengok? haha, sendiri mau tau~
Semalam jugak nama aku kene panggil mase waktu perhimpunan TAK RASMI. Ingatkan pesal lah kan, rupanya aku kene pakai baju Bomba FULL minggu depan sebab kene jage bangunan sekolah. pergh mak ai~ orang lain sebok pakai baju seragam sekolah, aku pulak yang sesat kena pakai baju Bomba. nasib~
Kepada schoolmate yang kenal aku kan, korang jangan gelak kan aku pakai baju bomba minggu depan. sebab aku tau nanti aku nampak pelik. Yelah, korang mane pena tengok aku pakai baju bomba full. XD
Exam! Yeah exam. minggu depan, hari Rabu. tapi macam tak exam pulak aku XD sebab? aku rajin sangat online. haha. EXAM MID-YEAR YAW! bukan bulanan punye exam.haish~  Korang exam bila ek? kawan aku dekat St.David exam lambat, hari Jumaat minggu depan. suke lah kau --'
Anyway, Good Luck korang and to me. -.-

No comments:

Post a Comment