Tuesday, May 24, 2011

Freedom!

Korang nak tau tak? Exam dah habis yaw! erk, --' dah habis ke? belum lah. Tapi ujian subjek teras dah habis :D. Korang ape tau? haha.

Dari semalam aku jawab exam expert nau. -,- kenapa? mengantuk gila~ --' NAK TIDUR NAK TIDUR NAK TIDUR! Exam ta hape aku jawab. Jangan FAILED sudah lah.
Hari ni kecoh dekat semua kelas form 2. Mursyid masuk hospital. O.O Dah lama dia duduk dalam hospital and kitorang baru tau hari ni. Gila~ -,- Kesian kau Mursyid, tak de orang yang visit-visit kau pun dekat hospital. Aku, EkinFaiq, and Sharull plan nak pegi hospital Sabtu ni lawat Mursyid. *baik nau kitorang XD
Hopefully plan menjadi lah. Dah tanye Cik Rizwadi Irwan iaitu my father :) 50/50. Jumaat ni jawapan muktamad.

 Tadi dah dapat paper. Subjek ape? DIRAHSIAKAN. HAL SULIT. XD tak nak share dengan korang pasal exam. gentar~~~~~~

Nak tau? Esok last exam! yeah~ (korang perasan tak ayat ni leih kurang dengan perenggan atas sekali? XD) and-and! minggu depan dah start cuti tau! release tension! *kononnye la~
pape pun, kepada yang belum habis exam. Good Luck! *tak terlambat nak ucap good luck kan? :p yang akan habis exam esok macam aku, MERDEKA untuk esok! haha :p

No comments:

Post a Comment