Monday, May 9, 2011

Attention To All Haters :)

Hey korang. Today aku nak cakap pasal HATERS. Dalam dunia ni kan, bukan semua orang akan suka kite, walaupun kite sebalik mane pun, tetap ade haters. betul tak?
Aku selalu tengok dekat sekolah, orang suke main serang-serang. Sorry kepada yang terasa, tak terniat pun nak kutuk korang. Just nak bagi pendapat aku.
Bagi aku kan, kita tak payah lah nak serang-serang. Just jumpe orang tu. face to face. 1 to 1. Tak payah nak libatkan orang yang tak terlibat.
Aku sendiri tau yang ade orang benci and dendam dengan aku. Kepada korang yang benci aku tu kan, aku mengaku, aku memang GEDIK + LORAT + BUSYBODY and so on....And aku sendiri tak tau kalau aku ade buat salah dengan orang ke tak sampai orang benci aku. Tapi, apepun, Sorry kepada yang rase aku ada salah dengan korang. and kalau sorry aku ni tak mencukupi untuk korang, datang sendiri jumpe aku, face to face. senang. tapi tak perlu bawak orang yang tak terlibat. and maksud ak ta payah bawak orang yang tak terlibat bukan pasal aku pengecut, tapi bagi aku orang yang sibuk bawak yang tak terlibat tu pengecut. :)

To all my beloved friends, korang jangan terase okay, aku tak cakap pasal korang and aku tak cakap pasal sesape un :)

No comments:

Post a Comment