Tuesday, April 26, 2011

Ade Highway ke Dekat Jasin?

Hello guys! Sekarang aku tak tahu lah kenape aku rajin sangat meng-update. Mesti ade je bende nak bagi tau. haish~ Hari ni aku balik awal. Pukul 3 lebih. Haha. Awal ke? :p
Sekolah tadi aku dah rase demam. waaa~ And then tibe-tibe selsema. Suare aku dah sengau dah. Kawan aku semua pelik suare aku lain. --'
Balik sekolah aku duduk dekat bus stop dpan sekolah dengan Ariesya. Kitorang membebel dekat situ sambil makan + cakap + tunggu di jemput.
Lepas tu ade la due orang lelaki berhenti dekat tepi bus stop. Ingat kan nak tanye pasal budak-budak balik pukul berape. Rupenye die tanye...
Dik. Highway dekat mane?
Aku dengan Ariesya dah saling pandang satu same lain. Sejak bile Jasin ade highway? And then Ariesya memecah kesunyian. (ayat skema :p) Straight je die cakap...
Gi terus lepas tu belok kiri
Due orang lelaki tu pun cakap TERIMA KASIH and chow ikut ape yang Ariesya cakap tadi. Terus aku dengan Ariesya tegelak-gelak. Sesat lah diorang tu kejap lagi. xD Bukan orang Jasin rupenye diorang tu. xD

No comments:

Post a Comment