Monday, March 28, 2011

L.O.V.E ???

Woot! Woot! Mood syasya tak uke sangat hari nie, So..kalau syasya TERmaki atau TERmarah sesiape tanpe diduge, SAYA MINTA MAAF, -,-'
Memang syasya sangat sangat lah terkejut bile budak baru yang baru je sekolah seminggu dekat SMK Iskandar Shah nie dah tunjuk 'tanduk' die, Tak memasal jeh dekat sekolah tadi die panggil aku STUPID??! haish~ Are you clever enough? Harap je datang dari sekolah High School, Tapi perangai hampeh, FINE ! Syasya biarkan je, tak nak gaduh...
Dah berminggu-minggu Kak Wane tak online and syasya pun tak tahu khabar die, Miss her so much! <3 tapi kan, korang mesti nak tau kenape syasya letak L.O.V.E dekat tajuk entri? Oke, straight to the point, 
Actually, syasya jealous tengok bestfriend ang friend yang lain ade boyfiee, and boyfiee die tuh teramatlah setia dengan girlfiee die, nak tanye korang yang bace nie kan, PATUT KE RASE JEALOUS??? Please bagi pendapat korang, I even like kalau boyfiee tuh lebih pandai dari kite and die boleh bimbing kite dalam pelajaran, syasya sangat-sangat lah suke kalau ade boyfiee gitu! TAPI, TAPI, TAPI.......I remember my promise dengan Kak Wane, SINGLE TILL THE END OF SCHOOL, mampu ke syasya tunaikan janji tuh? Hope that the answer is YES!!! 
----------------------------------------------------------------------------------------
Sebenarnye nak story something, but...takut nak cerita, Fuhh....tarik nafas...turun.........Oke! Let's start the story, 
Syasya actually terase dah semakin berenggang dengan Aidisyarisyia, ): Syasya tak nak berenggang dengan diorang sebab I really Love them...Kak Wane, susah nak cari kakak angkat sebaik die, walaupun die duduk jauh dekat Skudai, Aidid, walaupun die dah ade girlfiee, tapi I still love him as my brother, (harap bace betul2 ye!) Walaupun kitorang tak pernah jumpe, tak pernah calling, just connecting dekat Facebook, tapi syasya rase macam syasya selalu jumpe diorang, and entahla...Tapi kalau dah memang kitorang ditakdirkan PERPISAHAN...........................

2 comments:

  1. bace laa entry die..nak komen kat sini tapi loading lame sgt..tenet slow..

    ReplyDelete