Monday, March 21, 2011

I Love You !

Sekolah sudaa pun start meyh~ -.-' Hari nie ad budak baru masuk kelas syasya, and ade budak yang pindah, baguslah, sorang pegi, sorang mari. Yang pegi perempuan, yang mari lelaki, bertambah la budak lelaki kelas syasya, dari 4 orang dah ade 5 orang, sikit right? Da name pun kelas last skali, memang lah sikit. Sape budak baru tuh? o.O oke, syasya cerita sikit pasal die, His name is Shariman (tah betul ke tak eja, name pun pnjang kud, ingat Shariman je --') Nama panggilan Man, dulu sekolah High School dekat Bandar Hilir, cukup! tu je yang syasya tau, XD Baru first day, dah ramai peminat, wawaawa~ XD Semua budak kelas lain mintak kirim salam dekat die, bukannye Handsome nau..--' Cop! Cukup cite pasal die, 

Korang semua yang rajin membace entri syasya nie mesti nak tau syasya ucap I Love You dekat siape kan? Not for boyfiee (boyfiee pun ta de, --') tapi untuk besties family and especially my adopted sis, kenape especially untuk adopted sis? Tak payah tau! Malas nak cerita, (:


No comments:

Post a Comment