Wednesday, February 9, 2011

Tak Memasal jeh, --'

Hohooiii.... Banyak pulak homework hari nie, --' ta pe...tape.. masih bole dterime... Habis je kelas tadi, terus pegi kelas 2 Kawalan 1 untuk hadir Persatuan Prostar, sepanjang perjumpaan tuh ktorang buad carta organisasi, buad punye buad....da pkul 3.30, ktorang ape lagi, balik!
And then tunggu Grandma datang jemput, bile die dah jemput, tibe2 die mara pasal syasya masuk Kawad Kadet Bomba, ta memasal jeh, --' dah sampai rumah, syasya agak dalam kemoodian, *moody
and dapat bukak phone, dapat mesej dari Dia nie, muke syasya terus brubah, nak tau knape? ta nak bg tau lah, 
Bende nie mmbuat kan syasya fobia dah nak ade boyfiee... syasya nekad nak sambung janji untk Single sampai habis sekolah, seriously dah fobia...--'

No comments:

Post a Comment