Monday, February 21, 2011

Nasib Malang >.<'

Sekolah macam biase hari nie, Perhimpunan pun tibe2 habis awal, bagus2.... and then g la blajar, blajar punye blajar, da recess, bermulanya waktu recess ituh maknenye bermulanya nasib malang, --'
waktu rehat beli lah foods macam biase kan, beli nasi goreng + sup, dah beli, turn nak makan pulak, baru nak makan, sup tumpah TERkena kain skola, adeh~ --' da basah kuyup.... lepas sup tumpah, air pulak tumpah, nasib baik tak kena, --'
habis recess, balik kelas, ingatkan balik kelas tak de pape terjadi, rupenye ade...--' Faiq pegi pakai telekung syasya, kononnye nak jadi Hantu, kesengalan keterselahan, :p dah marah2 Faiq, die pun diam, cikgu History pun dah masuk and belajar macam biase, tengah best2 bincang jawapan dengan cikgu, tibe2 ade abang-abang form 6 datang, ingatkan nak panggil ketua tingkatan, rupenye nak panggil bendahari, --' syasya pun keluar and jumpe abang-abang tuh, diorang mintak 50sen sebab nak bagi ketas yang ade maklumat Bahasa Melayu, syasya pulak tengah blur time tuh, and tak tahu ape diorang ckap, nasib baik salah seorang daripade abang-abang tuh ingatkan, haish~ --'
Bile abang-abang form 6 tuh da pegi, tibe-tibe syasya menggigil, haiyyo~ Waktu History pun dah habis, and time untuk tampal kertas-kertas tuh, panggil la Ketua Tingkatan 'tercinta' untuk tolong, syasya tunjuk dekat die yang tangan syasya menggigil, ta memasal jeh die kate syasya Pakinson, --'

No comments:

Post a Comment