Friday, February 18, 2011

Maulidur Rasul + Exam --'

Today ade Sambutan Maulidur Rasul dekat sekolah, pagi2 belajar macam biase, and then lepas rehat dah start sambutannye, ade perarakan, dekat jeh perarakan kitorang, lepas berarak, pegi dewan, masuk2 jeh, kepanasan melanda~ --' penuh gile dalam dewan, *almaklumlah, budak ramai,* lepas tuh, ade persembahan, bosan~ Dah abis smue persembahan, ade penyampaian hadiah, part2 pnyampaian hadiah nie smue nak bising + kecoh, haish~

Ha~ nampak kan gamba dekat atas uh? hehe, jangan pikir laen tau, diorang tuh ketua and penolong tingkatan kelas syasya, yang dok sentuh2 kat mate tuh pasal nak hilangkan eye liner, padan muke kau Faiq... sape suruh pakai eye liner, kan dah susah nak hilangkan, HAHA XD
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Syasya teringat dekat 'tarikh keramat' nie, haha, nak tau? 28/2/2011.....
Exam bulanan la wei~ haiyyo....risau gile exam nanti, takut failed macam tahun lepas, kebanyakan ape yang syasya belajar, syasya faham sangat2, tapi bile dah masuk topik lain, topik yang sebelum nie dah lupe, tu yang risau nau nie, doakan syasya lulus~ --'

1 comment:

  1. waaahh...
    nice entri..
    kyna follow sini..follow back ea ;)m

    ReplyDelete