Monday, February 14, 2011

Kejadian Memalukan

Today Isnin kan? Oh yeah, ktorang balik awal, cikgu semua ade mesyuarat dekat Merlimau, tapi tetap study mcm biase pagi2 tadi,
Hari nie syasya tak tahu kenape dengan kelas 2RK4, sebab? diorang agak kebiolan hari nie, termasuk syasya, XD 
Waktu Geografi pagi tadi, tak belajar pun, cikgu ta dtg, aish..--' and then, adela cikgu relief masuk, cikgu baru, tah ape name die, syasya pun tak tahu, cikgu lelaki, kebanyakan budak perempuan semua cakap die handsome, --' budak kelas syasya pun mnggedik lah kejap bile cikgu tuh masuk, *korang jgn mara ye... :p
Waktu Pendidikan Seni, warne2 mcm biase,lepas tuh, rehat.....after rehat, belajar Math,B.Inggeris...ha~! cakap pasal waktu B.Inggeris, ta memasal jeh hari nie kitorang kne buad KAD VALENTINE'S DAY, mentang2 cikgu tuh bangsa India....--' kitorang dalam kelas smue Melayu, terase mnyampah pulak dengan cikgu tuh, --'
And then, waktu B.Melayu, last sekali sebelum balik, waktu Sejarah, sebelum cikgu Sejarah masuk lah kejadian yang memalukan berlaku...nak tahu ape die?
Ha~ mcm nie,......Aimi tengah bergurau dengan Afiq, syasya pulak time tuh ade blakang Aimi tengah betulkan tali kasut, tibe2 syasya tgk Aimi makin berundur ke blakang, ta sempat syasya nak mngelak, Aimi terlanggar syasya and syasya pun jatuh smpai terbaring, adess~ malu gile, --' Afiq dengan Aimi and smue budak yg menonton dah gelak kan syasya, reaksi syasya? bukan malu ke atau menangis, tapi sebaliknye...syasya join gelak skuat2 nye smpai cikgu kelas sbelah datang mara2 kitorang sbb bsing, HAHAHA XD tak pernah den jatuh smpai gitu... Aimi...Aimi... --'

No comments:

Post a Comment