Thursday, January 13, 2011

Teringin nak jadi photographer macam???

Oke, entri hari nie syasya nak cite kat korang tentang cita-cita syasya nak jadi seorang Photographer... Korang mesti nak tau jadi photographer macam siape kan? macam  Kak Syazwane... Die nie akak angkat syasya yang paaaaaaling syasya sayang! ta pena ad akak angkat sebaik dia..:) Dia minat nak jadi photographer and die baru mnjadi seorang photographer ketika akak die btunang...:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tutup cite pasal Kak Wane
Ape pendapat korang tentang pkerjaan photographer nie? 
Sebenanye hari nie waktu English syasya blajar tajuk Occupation... anthen dalam tajuk tu ade cerita pasal photographer... terasa seronok pulak jadi photographer nie, mane la tau kan, 1 hari nanti bile syasya dapat jadi photographer, tibe2 dpat tawaran untuk ke Korea, best kan??? Kalau korang rase korang nie baek hati, doakan lah agar cita-cita syasya nie trcapai... AMIN.....

No comments:

Post a Comment