Monday, January 24, 2011

Nak Jadi Pengawas Ke Tak Nak??? o.O

Gambar Hiasan 
Topik hari nie, syasya nak cerita pasal pengawas, korang yang jadi pengawas nie kan, syasya nak tanye, best tak jadi pengawas???? o.O
teringin nak merasa jadi pengawas nie, nak ade pengalaman, boleh kan??? tapi 50% 50%, tak tahu nak jadi pengawas ke tak, tanggungjawab pengawas nie ta bole maen2 kan??? nak kene duty, ade mesyuarat kadang2, salah seorang kawan syasya telah mengajak syasya jadi pengawas,  adoyai.. 
Ape pendapat korang, boleh ke tak syasya jadi pengawas???

6 comments:

  1. jadi je..
    nant dpat b0nus kate cikgu hazreena..
    hehe

    ReplyDelete
  2. bt0l...bt0l...bt0l.....
    markah bonus laa syg....^^
    10 markah mcm tuu.....
    banyak tau....hehehehe

    ReplyDelete
  3. markah bonus kokurikulum laa.......
    kan klo ko bukak buku kokurikulum.....
    dea ade tulis "jawatan"......
    ko tulis laa....pengawas ke bendahari ke....
    pengawas paling tinggi.....^^

    ReplyDelete
  4. really? oke2, ak baru tau...tapi kan, tahun nie cikgu hanye amik budak form 1 je lah... --'

    ReplyDelete