Wednesday, January 19, 2011

Latihan!

gambar contoh..:D
Oke, hari nie syasya ade latihan merentas desa... jogging suda.. ta pyh susah2 nak lari...XD jalan pun dekat, ta jauh, seriously hari nie mmg ta sehad... temperature kuh naek turun,naek turun, -,- mase 'on the way' nak balik sekolah balik, Hajar kene tinggal, sape yang tinggalkan die? *bukan syasya ea,* yang tinggalkan die c Linda ngan Hazirah, laju nau agaknye diorang lari, excited kod nak berlari, XD dah sampai sekolah, semua sebok nak pegi toilet, nak buang hajat, haha!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minggu nie minggu Keceriaan Kelas, naseb baek la budak2 kelas syasya rajin, first time tengok kelas cantek, XD tema kitorang merah, pink, purple, putih, cantek tak?? >.<'
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Text2 dengan Kak Wane and Abang Keba malam semalam, syasya pun pelik kenapa Abang Keba tibe2 text ngan syasya semalam, macam2 soalan die tanye, --' ta pe lah, Seronok jugak text dengan die, paling x blah mase die cakap umah die blackout tibe, tegelak2 syasya kat umah, XD
Sekarang agak nye musim demam ea? rmai orang ta sehad, ramai ke??? haha, ta tao...


*story ta bape menarik, --'

No comments:

Post a Comment