Saturday, January 22, 2011

Lari, Kawan & Whatever

gambar hiasan
Hari nie macam2 syasya nak cite, nampak kan gamba dekat atas nie? oke, nak maklumkan awal2, syasya bukan nak cite pasal kawan sahaje, :)
=========================================================================
Sabtu kan hari nie? korang cuti kan? syasya ta cuti, -.-' ade merentas desa dekat sekolah, penat gile =.= rase nak pengsan jeh, cuace pun oke2 jeh, *naseb baek* dah lari + jogging + jalan, akhirnye syasya dengan Diyana dah sampai sekolah, syasya hanye cakap, AKHIRNYE!!!! SAMPAI JUGAK!!! dah sampai, cari kawan yang laen, tengok diorang smue tgh lepak kat parking kete cikgu, syasya amek kputusan dduk kat tepi padang lagi bagus, ade angin, ngge~ and then, dekat wakaf ade banyak kuih muih yang cikgu bawak, elok2 syasya dapat 1 plastik kuih jeh, cikgu g tambah sampai 4, --' makan je la kan, orang kate rezeki jangan dtolak, XD
=========================================================================
Nak cite pasal kawan pulak, syasya ad sorang besties nie *besties ke....* name die Faiq, kusangka kan die nie Gentleman, rupenye ad jugak perangai keperempuanan nye, nak tau kenape syasya cakap macam tuh?
~hari tu balik dari makmal sains, linda jerit sebab syasya tpijak kasut die,lepas tu tanpa dduge, faiq pun jerit skali, die jerit ala-ala maknyah, XD
~dalam kelas mase die tengah tekun buad hw, ad orang tkejutkan die dari blakang and die melatah 'Oh ****** mak kau'
haha, korang mesti nak tau ape ituh ****** tu kan? rahsie la.. XD

No comments:

Post a Comment