Monday, January 31, 2011

Kecoh, --'

gambar hiasan
Hari ni budak kelas syasya hanye 17/21 yang hadir, yang laen? ta datang le...--' Ingatkan pelajar jeh yang ta datang, cikgu pun ta datang,--' ta belajar Geografi and Kemahiran Hidup pun hari nie, hishh... *ceh, budak baek la kan, XD
And then ade watikah pelantikan pagi2 tadi, form 1,2 and 4 terlibat, terpakselah berdiri lame2 dekat dalam dewan ituh, >.<' tengah berdiri dalam tuh, tengok la kasut syasya yang putih nie kan *ta de lah putih sangat,
terus muke syasya brubah, kenape? kasut sebelah hitam, sebelah putih, wawawawaa~ geram gile, ini akibat trkena dekat kain syasya yang basah kne lecak, huh! padan muke, pakai kain nak labuh2, kan dah basah, --'
Oke2, balik kepada tajuk entri nie,
Dah balik sekolah, eat2, lepas tuh online, syasya adelah add 'kembar' syasya, die pun dah accept, tibe2 syasya kecoh smacam, =.=' nak tau kecoh macam mane? 
~syasya add die as brother dekat family member
~comment dekat status die
tak ke pelik tuh? 
Perhatian untuk 'kembar' syasya, saye just excited ade 'kembar', ituh la smpai prangai gitu, wawawaaa~ XD

2 comments: