Wednesday, January 12, 2011

I'm Out, (:bukan maksud saye mengalah oke:)

pembetulan : I'M SORRY
Tajuk Entri Hari Nie, (boleh bace atas tu kan? ta pyh nak bg tau lg oke,)
Sbenanye syasya dah ta nak gado2 nie, and mmg dah bejanji dengan diri sndri *kire azam tahun baru lah*, ta mao ade boyfriend and ta mao musuh dengan sesape, tapi klau dpikrkan blik, bukan semua org akan suke dekat kite kan? so, klau ade musuh pun, biala, syasya ta nak gado, die nak bnci ?? bnci la.. sape kesah kan?
Klau korang nak gado ngan akak2 syasya, ape korang dapat??? sebok nak gado, lepas tu nak kutok2 akak ak pulak, melampau.... 
Oke, ta mao cite pasal diorang, wat nak angin jeh...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oke, ari nie ade mesyuarat unit uniform, macam biaselah, syasya dengan Kadet Bomba, still nak pegi camping jugak, excited tau, mase tengah mesyuarat tu, ade la orang laen dduk kat kerusi syasya dengan beg syasya skali dekat situ, 
Tibe2 ade orang kecoh kate beg same, mmg same pon, sbjik, aiyyo... 
tapi, syasya bnci die, sbb?? die pun bnci syasya, so, adil la kan? die bnci ak smpai remove ak jadi friend die dekat facebook, ak pon ta d ingin lah nak friend ngan kau, jadi anak buak kau pun ak ta rela, tapi nak wat cmne kan? dah mmg Tuhan tntukan ak ngan kau family, huh!


No comments:

Post a Comment