Saturday, November 13, 2010

Why?????

Today I wake up at 9.00 a.m, tu pon kalau nina kejut, kalau nina tak kejut, tngah hari la bgn jawab nye, da bgn, x mndi tros, turun bwh, bfast, after that, bace novel 'Cinta Kau dan Aku' best, gile punye tebal novel tuh, tah ape tebiat aku suke naw bace novel tebal cam ituh, done! novel suda abes dbace, oops, pukul 12! masuk mandi time,
      Da abes mndi smue, turun bawah, tolong Grandma susun pasu bunga kat luar, nampak Dia & kwn lalu, what 'don't know' je, ta tao la die nampak aku ke tak, bialah, mase die lalu kali ke-2, baru aku prasan yg aku ngan die pkai baju t-shirt hitam, bezanye, aku pkai sluar biru, die pkai sluar jeans, kot, pi lntak lah, malas nak amik taw, tebiat agaknye die tu, nak lalu blakang umah, stahu aku, lepas ktorang break, skali je die lalu uma aku ngan geng die pasal nak mandi sungai, pape je lah, yg aku sebok ckp psl die nie kenape??? atoyai....(cite nie je yg bkaitan ngan entri aku, yg laen da luar tajuk)
      Sepatutnye ari nie rumah aku da bising dah dengan bunyi adik2 aku yg kecik2 tuh, tapi, ayah aku blk dari Kuantan lambat, so, ari nie baru balik, harap blk awal, kalau blk pukul 1,2 pagi, baek ta pyh blk je, jeles pulak bile tgk adik aku pakai phone baru die tuh, ayah aku taw adik aku da beli phone baru, ayah aku bising, pasal ape, ta tao, =.='

No comments:

Post a Comment