Wednesday, November 24, 2010

Kebosanan....

Weih! memang bosan yang tramat! Homework ade lagi tak siap, urgh, =.=' due tige ari nie aku asik gubah bunge je, hakhak, cite bohong lah, just helping my grandma susun bunge, ngee~
     Hari ini jugak, dapat result final exam, salah hantar??? aku punye dekat hajar, hajar punye dekat aku, tapi alamat rumah betul, pelik, pelik, hari nie jugak aku dah jumpe lagu yang aku cari dari smalam! ade video nye aku share, pandai2 lah cari, hehe,
     Lagu tu mengisahkan tntang seorang lelaki yg brname Bruno Mars suke seorang perempuan ni dan sanggup lakukan ape sahaje untuk perempuan tu, tapi, perempuan tu tak layan die, sehingga satu hari ni Bruno Mars belikan perempuan tu Piano, Bruno Mars tarik Piano tu untuk bawak ke rumah perempuan tu, spanjang Bruno Mars bawak Piano tu, macam2 rintangan yang dia lalui,
    Bila Bruno Mars nie da sampai dekat rumah perempuan tu, die melihat perempuan tu dengan lelaki lain, tetapi, Bruno mars tetap tarik Piano tu dan pergi ke laluan kereta api untuk bunuh diri, jahat betul perempuan tu, tak menghargai jasa org!
  

No comments:

Post a Comment