Monday, November 1, 2010

Jalan-Jalan.....

smalam aku g jalan2 kat Port Dickson, duduk kat sane 3 ari 2 mlm, best lah jugak, 2 ari berturut2 mandi laut, haha, nasib baek muke ta itam, :p ktorang kat sane ta duduk kat hotel, sewa rumah, banglo tepi laut, :D suke aku, pegi sane ari jumaat, mlm sampai, meluru aku mask dlm umah tuh psl excited sgt, lepas aku sampai, maklong sampai, kol 1 lebeh ayah aku lak sampai, wah, da meriah da,
     ari esok nye pulak, pagi2 ktorang bfast kat uma, mkn telur je, =.=' lpas mkn point ktorang g laut, yes! ta sangke awal sgt ktorang pegi mandi, dlm kol 7 lebeh, or kol 8, balik uma kol 11, tgh ari g lunch, smue ta pegi, ade yg tinggal uma, sblom pegi lunch aku tgk  aidil maen ping pong ngan ayah aku, jeles, =.=' balik dari lunch aku tros lawan ping pong ngan ayah aku, ktupusan nye, kalah, >_< mlm tuh ktorang dinner kat umah, lauk pauk smue best2! love it!
      mlm tuh jugak aku kene study, (jln2 pon kene study taw) lepas study mintak izin ngan paklong nk facebooking , aidil teman aku facebooking kat atas, tgh sedap2 bukak, tibe2 BLACKOUT! aku da menggigil ngan aidil, naseb baek ade phone kt poket aku, aku pon suluh gune phone & mluru turun bawah, da turun bawah, aku duduk kat ruang tamu, menggeletar kaki aku, tgh dlm gelap tuh, smue sebok nak carik lilin, naseb baek ade, pas tuh maklong aku, suruh aku study dengan lilin, aku pon ikut jelah arahan maklong aku, maklong aku call TNB nak bg taw psl blackout tuh, org TNB tuh kate lagi 1,2 jam, huh????? lamenye! tapi bukan 1,2 jam, 3 jam blackout, aku ta tahan aku pon ajak ayah aku kluar g jln2,
      esok tuh pulak aku mandi laut lagi, nampak bapok, haha, due org, mnggedik2 lalu kat tepi pantai, alah, prasan je diorang tuh, wek, da mandi, ktorang pon kemas2 nak balik umah, mmg penat gile, tapi, BEST!!!!

No comments:

Post a Comment