Friday, November 19, 2010

Hari Terakhir.....

Hooooray!!!! Cuti skola da tibe! Tapi kan, cuti2 pon, ade jugak homework yg dbekalkan oleh guru2 matapelajarn, gile punye banyak homework cikgu bagi, buat je la kan, mcm Kak Aeman ckp, "Dari melang0t.bezla ad keje" btl jugak ape die ckp,
     Sepanjang minggu kitorang tak blajar(biase lah, dah abes exam),budak kelas aku semue maen game, maen carrom lah, maen card uno lah, maen sahibba lah, budak laki, maen carrom, memekak je,
 aku ngan bdk pompuan laen, maen card uno, and sahibba,
      Time da nak blk, budak laki cam biase keluar klas, ingatkan nk pulangkan papan carrom tuh, tapi, aku tgk papan carrom tuh ade kat klas lagi, rupe-rupenye, amek tepung, ingatkn amek pasal nak licinkan papan carrom, last2, maen baling2 tepung dlm kelas, kami yg perempuan ta trlibat, boys only, sharull yg elok2 black, tros jadi white! HAHA! tgelak2 ktorang, lepas diorang maen tepung, ktorang yg pompuan da mule mara bdk laki, suruh kemas kelas balik, ingat kan budak laki ta nak kemas kelas, kemas rupenye, bersih kelas!
      da nak blk, kami saling memohon maaf and bpelukan, (mcm taon depan ta jumpe) anthen, balik......

No comments:

Post a Comment