Sunday, November 7, 2010

Cinta Sampai Di Sini......

Go to fullsize image

smalam, pada jam 10.00 malam pada hari Sabtu, aku dah putus de ngan Dia, aku putus sebab:

~die nie slalu mlepak je keje,
~isap rokok,
~slalu balik uma kol 2,3 pagi,
~layan akak aku mcm akak aku nie ade wat salah kat die pulak,
~mcm2 lagi lah prangai die aku ta suke!
ituh bukanlah lelaki yg aku nak, die tuh spatutnye mlingkup kat penjare! ish! geram dbuatnye, grr, smalam aku mesej ngan ex-bf, HAHA! kami kawan sahaje, tak semestinye kite putus ngan seseorang tuh, die tros jadik musuh kite, kan???? teringat pulak aku nak bg taw my mama psl aku da break ngan die, mama reply mcj aku, & said:
"Dah jgn ikut ati.. N jgn risau lah.. Sya belajar pandai2 dulu.. N nanti buktikan pada org2 mcm dia yg sya blh happy n berjaya tanpa dorg.. B happy k.."
wah! syg mama! naseb baek aku ade mama sporting! sbenanye baba pon tahu yg aku ade kapel, tapi, die ta mara, hanye senyum,
Now, I'm Single, bukan I'm Not Single, haha, saye da bole bebas kembali!!!!!! :D

No comments:

Post a Comment